Marți, 03 Decembrie 2013 10:40

Autostrada Comarnic Brașov va fi gata la sfârșitul lui 2016. Vezi cine spune asta

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Contractul pentru Autostrada Comarnic- Brașov va fi semnat până la sfârșitul anului, iar lucrarea va fi gata la finalul anului 2016, a anunțat premierul Victor Ponta luni seara, la Antena 3.

"Eu vă garantez că suntem într-o fază foarte avansată și semnăm anul acesta Comarnic—Brașov. Anul viitor avem în buget puși banii pentru autostrada Transilvania, cea începută în 2004 și abandonată din 2005", a spus șeful Guvernului, avansând ca dată pentru încheierea lucrărilor pentru tronsonul Comarnic Brașov "finalul lui 2016".

Întrebat dacă introducerea unei taxe suplimentare pe carburanți era singura soluție pentru Guvern, în condițiile relansării economice, premierul a negat explicând însă că banii proveniți din această taxă vor finanța investițiile în infrastructură

"Nu era singura soluție. Am avut de ales între a face ceea ce a făcut Traian Băsescu — să taie pensii, salarii sau să mărească taxe cum a fost TVA ul pe care realmente o plătește orice om din această țară — și a găsi în paralel cu creșterile de pensii, cu mărirea salariului, o soluție prin care să putem să finanțăm investițiile în infrastructură (...) legate de autostrada Comarnic Brașov, de autostrada Transilvania și de toate celelalte proiecte pe care le avem", a spus Victor Ponta.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.