Luni, 10 Decembrie 2018 12:34

Femeie bătută crunt de fostul iubit. „Ăsta sunt eu”, s-a lăudat agresorul pe Facebook

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un caz de o violenţă revoltătoare a ieşit la iveală. Un bărbat şi-a bătut crunt partenera de viaţă şi de afaceri, în spălătoria pe care o deţin împreună în Ilfov. El a postat imaginile cu fapta pe Facebook cu descrierea „Ăsta sunt eu”. Au trecut aproape 24 de ore de la publicarea imaginilor, iar bărbatul este încă liber, deşi a încălcat şi ordinul de restricţie pe care victima l-a obţinut ulterior.

Anne-Marie Ciolca, purtător de cuvânt la IPJ Ilfov, a declarat duminică la Digi24 că incidentul cu femeia bătută în spălătorie de către iubitul și partenerul de afaceri a avut loc pe 10 noiembrie, în localitatea Domnești. Ea a mai spus că victima nu a depus plângere până în prezent pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, dar că a cerut și a obținut la scurt timp un ordin de protecție.

Pe filmare apar cei doi parteneri de afaceri, din momentul în care intră în raza camerei de supraveghere, iar bărbatul se întoarce și o lovește pe femeie. Aceasta cade și se lovește cu capul de ușa unei mașini de spălat. Agresorul continuă să-și lovească victima cu pumnii și picioarele, iar într-un final pleacă în timp ce femeia rămâne întinsă pe jos. Ea reușește să se ridice și pe imagini se observă că bărbatul fuge de la locul incidentului.

După ce a fost bătută, femeia a obținut un ordin de protecție, dar pe care bărbatul l-a încălcat de trei ori și în continuare îi trimitea mesaje în care o amenința cu moartea, relatează Digi 24.

Vezi video pe digi24.ro!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.