Joi, 22 August 2019 12:26

Trei fetițe au fost bătute cu biciul. Tatăl agresor a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Constantin Muntean, un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Stremț, județul Alba, care și-a bătut cele trei fiice minore cu biciul, a fost trimis în judecată pentru violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorilor.

Potrivit Alba24, dosarul a fost înregistrat în marți, 21 august, pe rolul Judecătoriei Aiud, dar încă nu a primit un termen de judecată.
Vineri, 23 august, magistrații vor decide dacă bărbatul va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, măsură care a fost luată în data de 30 iulie.

Cele trei minore în vârstă de 6, 8 și 11 ani au fost lovite crunt de către tatăl lor, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Copilele au fost lovite pe mâini, gât, picioare și pe spate, iar una dintre ele a fost atinsă cu biciul și pe față. 

Potrivit sursei citate, la sfârșitul lunii iulie polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Aiud, în baza unor informații cu privire la posibile fapte de violență la care ar fi fost supuse cele trei fetițe, s-au sesizat din oficiu și au demarat activitățile de cercetare.

Primele investigații au relevat faptul că fetițele au fost biciuite de tatăl aflat sub influența băuturilor alcoolice. Micuțelor le-au fost necesare 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor provocate de porintele violent. Însoțite de mama lor, ele au fost internate într-un centru maternal din Alba Iulia.

Sursă foto Alba24.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.