Vineri, 09 Noiembrie 2018 11:50

Persoană fără adăpost, găsită carbonizată într-o clădire dezafectată

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un om al străzii, în vârstă de 58 de ani, din comuna suceveană Gălănești, și-a pierdut viața într-un incendiu, fiind găsit carbonizat într-o clădire dezafectată.

Bărbatul nu avea un domiciliu stabil, obișnuind să locuiască în clădirile dezafectate de pe raza comunei Gălănești și sub poduri. Cel mai mult, acesta dormea într-o clădire dezafectată amplasată în fosta fabrică din localitate, unde acum câțiva ani acesta a provocat fără intenție un incendiu, distrugând mai multe bunuri, notează Realitatea de Suceava. De data aceasta, bărbatul nu a mai fost văzut din data de 2 noiembrie, fiind dat dispărut în data de 5 noiembrie. Plecaţi să-l caute, polițiștii s-au  deplasat la clădirea respectivă, ocazie cu care s-a constatat producerea unui incendiu la etajul clădirii. Între resturile arse au fost descoperite, carbonizate în totalitate, fragmente de os și un craniu ce păreau a fi de origine umană, mai notează Realitatea de Suceava.

La fața locului au fost chemați criminaliștii dar și un reprezentant din cadrul ISU Suceava. După ridicarea fragmentelor osoase au fost ridicate resturi carbonizate de sub acestea, fiind identificată carcasa de aluminiu a unei lumânări de tip candelă şi resturile carbonizate ale unui telefon mobil, mai notează sursa citată.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.