Vineri, 28 Decembrie 2018 10:52

Un tânăr a fost ucis în bătaie, într-o benzinărie din Iași

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr, în vârstă de 34 de ani, a fost ucis, miercuri dimineață, într-o benzinărie din orașul Iași. El ar fi fost lovit de mai multe ori de un alt tânăr, care îl însoțea.

O mașină în care se aflau mai mulți tineri care se întorceau de la discotecă a oprit în jurul orei 04:30 la o benzinărie, scrie ziaruldeiași.roTinerii din autoturism erau beți, iar între doi dintre ei s-a iscat o ceartă. Cei doi s-au luat ulterior la bătaie. În urma loviturilor foarte puternice primite, unul dintre bărbați, în vârstă de 34 de ani, a căzut, s-a lovit cu capul de asfalt și a rămas inconștient.

Ceilalți tineri din grup, văzând că prietenul lor nu mai mișcă, au sunat la 112, iar o ambulanță a ajuns rapid la fața locului. S-a încercat resuscitarea persoanei rănite, însă aceasta nu a răspuns la manevre și a fost declarat decesul.

Speriat de ceea ce a făcut, tânărul de 22 de ani care și-a ucis în bătaie prietenul a fugit, însă a fost depistat de polițiști și a fost reținut,mai notează sursa citată. Polițiștii au deschis dosar penal pentru omor.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.