Duminică, 11 Noiembrie 2018 07:49

Jaf la  societatea de transport din Tulcea. Hoții au furat 200.000 de lei, banii pentru salariile angajaților

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un jaf de 200.000 de lei a fost dat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la sediul Societăţii de Transport Public din Tulcea. Hoții au agresat și imobilizat un paznic, după care ar fi găsit cheia de la seif și ar fi reușit să fure suma considerabilă.

Făptașii au reușit să fugă până la sosirea echipajelor de intervenție, luând cu ei și banii din care ar fi urmat să fie plătite salariile angajaților.

„În seif se găseau aproximativ 200.000 de lei, banii de salarii. Îi scosesem de la bancă de vineri, pentru că luni trebuie să plătim salariile. Poate că s-a acţionat la pont, poate s-au primit informaţii din interior. Nu ştiu, dar cu siguranţă luni vom face şi noi cercetări interne”, a declarat directorul STP Tulcea, Dan Bălan, pentru Mediafax.

În aceste condiții, plata salariilor va întârzia acum „aproximativ o săptămână”, până ce societatea va avea din nou disponibilă suma respectivă.

Reprezentanţii IPJ Tulcea spun că a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor.

Societatea de Transport Public din Tulcea a avut un an dificil, nefiind primul incident major cu care se confruntă. La începutul lui 2018, un incendiu puternic a distrus garajul și mai toate autobuzele STP Tulcea.

Foto cu caracter ilustrativ (stiripesurse.ro)

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.