Duminică, 11 Noiembrie 2018 15:34

UPDATE - Zece persoane, inclusiv doi copii, rănite după ce un tânăr a intrat cu mașina într-un mall din Brăila

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zece persoane au fost rănite duminică la Brăila de un tânăr de 20 de ani. Acesta a intrat cu maşina în uşile de acces ale mall-ului, la puţin timp după ce a înjunghiat un bărbat şi a rănit doi pietoni aflaţi pe centura oraşului.

"Şapte persoane au fost rănite la mall Brăila, printre care cinci adulţi şi doi copii de 11 şi 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. La faţa locului s-a intervenit cu o maşină de descarcerare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, pentru Agerpres.

Cu puțin timp înainte, tânărul înjunghiase un bărbat în comuna Cazasu din apropierea municipiului Brăila, cu care avusese un conflict de la o maşină, şi rănise alte două persoane, pe centura oraşului, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

"Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influenţa altor substanţe", a declarat Laura Dan.

UPDATE - Starea victimelor este stabilă, potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Brăila, citat de Mediafax.

Tânărul de 20 de ani a fost reținut.

Sursa foto: obectivbr.ro

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.