Luni, 12 Noiembrie 2018 14:09

VIDEO - Imagini șocante! Momentul în care atacatorul din Brăila lovește doi pietoni, surprins de camere de supraveghere

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un brăilean a postat, pe pagina sa de Facebook, imaginile surprinse de camerele de supraveghere duminică, în momentul în care atacatorul din Brăila intră pur și simplu în doi pietoni. Din înregistrare nu numai că nu reiese că șoferul ar fi încercat să evite impactul ci, dimpotrivă, acesta taie pur și simplu șoseaua și ajunge pe contrasens, încercând parcă tocmai să nimerească persoanele aflate pe marginea drumului.

Înregistrarea poate fui vizionată AICI. Atenție, sunt imagini cu puternic impact emoțional!

În total, tânărul de 20 de ani a făcut, duminică, zece victime. Prima a fost un bărbat a cărui mașină o luase cu ceva timp în urmă, ca să o încerce. Ieri, cei doi s-au întâlnit, iar între ei ar fi izbucnit un conflict. Atacatorul l-a înjunghiat, atunci, pe proprietarul mașinii.

Următoarele două victime sunt persoanele lovite pe centura ocolitoare a orașului.

Citiți și:   UPDATE - Zece persoane, inclusiv doi copii, rănite după ce un tânăr a intrat cu mașina într-un mall din Brăila

Ulterior, individul a intrat cu mașina în ușile de acces de la mall-ul din Brăila, rănind șapte persoane, inclusiv doi copii, de 11, respectiv 13 ani.

Potrivit informațiilor oferite de medici, citate de Mediafax, toate victimele sunt în stare stabilă. Au fost răniți foarte grav cei loviți pe centură și bărbatul înjunghiat. 

„Putem aprecia că în starea cea mai gravă sunt cele două persoane lovite pe centură şi bărbatul înjunghiat. Totuşi, nu este o situaţie critică, toţi răniţii sunt în stare stabilă, sunt echilibraţi. Trei persoane sunt la Terapie intensivă, ceilalţi au fost mutaţi pe secţii. Rămân sub supraveghere. 10 medici de diferite specialităţi au venit de acasă, nu i-a chemat nimeni, au venit de bunăvoie. A fost mobilizare, medicii care au venit de acasă au stat la spital cât timp a fost nevoie, până s-a aflat cine are nevoie de ajutor, cine poate ajuta", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Brăila, Alina Neacşu.

Atacatorul, Parfenie Marius Valentin, este recidivist. În urmă cu doi ani, împreună cu tatăl său, el a bătut o persoană cu o rangă. Conform deciziei instanţei, tânărul a fost găsit vinovat de loviri şi alte violenţe. În momentul pronunţării deciziei, tânărul nu împlinise 18 ani şi a fost supravegheat timp de 6 luni chiar de mama sa. Pedeapsa cu supravegherea s-a încheiat recent, în condiţiile în care hotărârea instanţei a fost pronunţată la finalul anului trecut, mai scrie Mediafax. Brăileanul a fost reținut, după faptele comise ieri, iar luni instanța urmează să se pronunțe dacă acesta va fi plasat în arest preventiv.

Tot astăzi vin și rezultatele analizelor care vor arăta dacă, în momentul comiterii atacurilor, tânărul se afla sub influența drogurilor. Polițiștii au stabilit încă de ieri că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, etilotestul indicând o concentraţie de 0,37mg/l alcool în aerul expirat.

Sursa imagini: Facebook/ Costel Popescu

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.