Joi, 06 Decembrie 2018 15:29

Activitatea Compartimentului Pediatrie de la Spitalul Nehoiu, suspendată până la finalul anului, pentru că singurul medic își ia concediu

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Activitatea Compartimentului de Pediatrie al Spitalului Orăşenesc Nehoiu va fi suspendată, din 14 decembrie până în 31 decembrie, întrucât singurul medic pediatru care lucrează în această secţie a decis să intre în concediu de odihnă.

"Momentan, activează un singur pediatru, care din 14 decembrie intră în concediu de odihnă, 10 zile lucrătoare. Toate urgenţele vor fi asigurate de linia de gardă medicina internă, cei care necesită internare vor fi trimişi către Spitalul Judeţean Buzău, iar cazurile mai uşoare vor fi dirijate către medicii de familie", a declarat directorul Spitalului Orăşenesc Nehoiu, Sergiu Remişovschi, pentru News.ro.

Spitalul Orăşenesc Nehoiu a mai suspendat, în trecut, din același motiv, și activitatea altor compartimente, precum cel de Interne sau Obstetrică-Ginecologie, unde, de asemenea, există doar câte un specialalist. Concursurile repetate organizate de spital nu au completat schema de personal.

Potrivit News.ro, secţia de Pediatrie a Spitalului din Nehoiu are 18 paturi și ar trebui să funcţioneze cu doi doctori, aici fiind între 40 şi 60 de internări într-o lună.

Sursa foto: opiniabuzau.ro

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.