Vineri, 07 Decembrie 2018 12:06

Bărbat trimis în judecată pentru că a omorât câinele vecinei. Ce pedeapsă riscă

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat din Galaţi, acuzat că a ucis câinele unei vecine pentru că stricase nişte straturi cu flori, a fost trimis în judecată. Bărbatul a lovit de mai multe ori animalul, iar în urma loviturilor acesta a murit.

Fapta a fost comisă în primăvara acestui an, când, supărat că animalul s-a plimbat printre straturile de flori pe care le plantase în faţa blocului, gălăţeanul a lovit animalul de mai multe ori. După ce câinele a murit la scurt timp, în urma leziunilor suferite, stăpâna acestuia l-a reclamat pe agresor Poliţiei. În urma plângerii depuse de femeie, oamenii legii au demarat cercetări, informează News.ro.

Anchetatorii au finalizat verificările şi au dispus trimiterea în judecată a gălăţeanului. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Galaţi. În funcţie de ceea ce vor stabili magistraţii, gălăţeanul riscă insclusiv o pedepasă cu închisoarea.

Într-un caz asemănător, Judecătoria Tulcea a condamnat un tânăr care omorâse un câine la şase luni de închisoare cu executare. Ulterior, Curtea de Apel Constanţa a schimbat soluţia, dispunând o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.