Joi, 11 Octombrie 2018 10:55

Bărbatul care și-ar fi sechestrat concubina vreme de cinci ani a fost plasat sub CONTROL JUDICIAR

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 37 de ani din comuna Rucăr, suspectat că şi-ar fi sechestrat concubina timp de mai mulţi ani, a fost plasat, miercuri, sub control judiciar, anunță Agerpres. Ancheta a fost declanşată după ce o femeie de 33 de ani, originară din judeţul Iaşi, a trimis în urmă cu o săptămână la grădiniţă, în pachetul cu mâncare al fiicei sale, un bileţel în care scria că este sechestrată de concubinul ei. Ulterior, atât femeia, care prezenta urme de violenţă, cât şi fiica ei de cinci ani au fost plasate într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.

"În urma administrării probatoriului, împotriva bărbatului a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Poliţiştii argeşeni au efectuat, miercuri, o percheziţie la domiciliul bărbatului, care a fost reclamat de concubină că a agresat-o şi a sechestrat-o timp de mai mulţi ani.

IPJ Argeş a precizat, într-un comunicat, că bărbatul este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie.

Conform aceleiaşi surse, în urma percheziţiei au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe sisteme informatice. După finalizarea descinderii, bărbatul a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, pentru audieri. Acesta nu a ajuns, însă, după gratii.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.