Vineri, 28 Decembrie 2018 12:49

Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate de polițiști, joi, pentru administratorii drumurilor din Dâmbovița

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii rutieri au desfășurat, joi, activități de verificare a modului în care este asigurată starea de viabilitate a drumurilor publice din județ și a celui în care sunt respectate prevederile legale pe linie de sistematizare rutieră.

"În urma neregulilor din teren, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale administratorului drumurilor naționale din județul pentru nerealizarea ori nemenținerea în stare corespunzătoare a marcajelor rutiere, deficiențele fiind descoperite pe drumul național 61- Găești, pe drumul național 71- Pucioasa și  pe drumul național 71- Fieni. Totodată, o altă amendă a fost aplicată administratorului drumurilor județene ca urmare a neasigurării viabilității părții carosabile, respectiv a drumului județean 701-podul ce traversează râul Argeș. De asemenea, o altă sancțiune contravențională a fost aplicată unității administrativ-teritoriale pentru nesemnalizarea corespunzătoare a trecerii la nivel cu calea ferată pe drumul județean 701-Titu", menționează IJP Dâmbovița.

În plus, souă societăți comerciale care executau lucrări în zona drumului public, nesemnalizate conform standardelor în vigoare, au fost sancționate contravențional.

Valoarea tuturor amenzilor se ridică la 21.315 lei, mai precizează sursa citată.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.