Marți, 13 August 2019 10:02

Un infractor violent eliberat prin recursul compensatoriu a ajuns înapoi după gratii, după ce şi-a bătut concubina

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat din Piteşi care fusese condamnat anterior la 15 ani de închisoare - după ce şi-a omorât mama, dar a ieşit mai devreme din închisoare odată cu recursul compensatoriu - a recidivat, fiind reţinut de poliţiştii argeşeni şi apoi plasat sub control judiciar, după ce  şi-a bătut concubina.

Poliţişti ai Secţiei 3 Pitesti au fost sesizaţi de o femeie că a fost bătută crunt de către concubinul său. Din verificări a rezultat că este vorba despre Eduard Ţ., de 50 de ani, din municipiu, recidivist eliberat din penitenciar după ce a fost condamnat pentru omor. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, informează ziarulargesul.ro.

În 2008, bărbatul şi-a bătut cu bestialitate mama, pe care a abandonat-o într-o baracă din Trivale unde femeia a decedat. Victima a fost descoperită întâmplător de poliţişti din Moşoaia, care făceau verificări legate de furtul unui moped, mai notează sursa citată. Iniţial, bărbatul a fost condamnat la opt ani închisoare de Tribunalul Argeş, dar sentinţa a fost atacată de procurori şi dosarul a ajuns la Curtea de Apel Piteşti, ai cărei magistraţi au casat hotărârea şi rejudecând, l-au condamnat la 15 ani de detenţie.

Eliberat prin recursul compensatoriu, cel în cauză are un rest de pedeapsă de 1.300 de zile.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.