Joi, 11 Octombrie 2018 12:16

Femeia de serviciu din Primăria Târgu Jiu recunoaște că i-a făcut pedichiura directorului de la Patrimoniu

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Femeia de serviciu fotografiată în timp ce îi face pedichiura la birou şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, instituţie subordonată Primăriei Târgu-Jiu, a declarat, miercuri seara, pentru Mediafax, că poza este adevărată.

„Da, eu eram! Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului!", a declarat aceasta, corespondentului Mediafax.

Femeia infirmă, astfel, varianta directorul Marian Rotaru, care a prezentat o altă variantă, spunând că a avut o luxaţie la un picior şi spune, în plus, că fotografia a fost făcută în urmă cu doi ani.

„Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu...Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani", a mai precizat, pentru Mediafax, femeia din Târgu-Jiu.

Citiți și: Directorul spălat pe picioare de o angajată explică: Femeia de serviciu bandaja o luxaţie, iar aia nu e ojă

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.