Luni, 22 Octombrie 2018 13:06

VIDEO - Strat de zăpadă, pe Transalpina. CNAIR a anunțat închiderea circulației rutiere

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CNAIR a anunțat, luni, că din 22 octombrie, ora 18.00, închide circulația rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca și Obârșia Lotrului, km 34+800 – km 59+800, pentru toate categoriile de autovehicule. Măsura a fost luată din cauza căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 3 nopți.

"Având în vedere specificul drumului – curbe foarte strânse și pante – există riscul ca utilajele care acționează pe acest sector de drum să fie implicate în evenimente rutiere care pot pune în pericol viața deservenților. Atenționăm participanții la trafic că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală și se pedepsește conform legilor în vigoare. Facem apel la conducătorii auto să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită", au transmis reprezentanții CNAIR.

Potrivit reprezentanților Secției Drumuri Naționale Târgu Jiu, a fost a treia nopate, consecutivă, de ninsoare pe Transalpina, iar luni dimineață în zonă s-a acționat cu un utilaj multifuncțional cu lamă și raspânditor de material antiderapant, pentru asigurarea condițiilor de siguranță pentru participanții la trafic.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.