Vineri, 09 Noiembrie 2018 12:16

Un bărbat de 68 de ani şi-a incendiat apartamentul şi apoi s-a aruncat pe fereastră

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Caz greu de explicat în judeţul Gorj! Un bărbat, de 68 de ani, din Rovinari, şi-a incendiat joi apartamentul, după care s-a aruncat pe geamul locuinţei situate la etajul patru. Bărbatul a ales să se arunce în gol, în momentul în care pompierii au încercat să pătrundă în locuinţa sa pentru a stinge incendiul. În ciuda manevrelor de resuscitare, el nu a mai putut fi salvat.

Pompierii au fost iniţial alertaţi de locuitorii care au văzut de dimineaţă cum ieșea fum gros pe ferestrele de la ultimul etaj, informează site-ul gds.ro. Până la sosirea echipajelor, proprietarul locuinţei a ieşit pe balconul apartamentului, unde era ferit de flăcări. Un echipaj de pompieri a ajuns rapid în zonă. Imediat ce salvatorii au pătruns în locuinţă, proprietarul s-a aruncat de la balcon, cu toate că nu fusese surprins de flăcări şi putea fi recuperat fără probleme.

Lucrătorii ISU au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului concomitent cu aplicarea manevrelor de resuscitare aplicate victimei, mai notează Gazeta de Sud. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost constatat decesul.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.