Joi, 13 Decembrie 2018 14:44

Internet wi-fi gratuit cu bani de la UE, în municipiul Târgu Jiu

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Uniunea Europeană finanţează introducerea de internet gratuit în municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a declarat că la Comisia Europeană au fost depuse 11.300 de solicitări din toate ţările Uniunii Europene. Au fost selectate în cele din urmă 2.800 de localităţi, între care şi municipiul Târgu Jiu.

Oraşele respective vor primi fonduri pentru a introduce internet gratuit în spaţii publice, informează Gazeta de Sud. Marcel Romanescu a precizat că vor fi alese zone precum centru, 9 Mai sau Debarcader, acolo unde în general circulă foarte multă lume.

„Am participat la acest program şi am primit finanţare alături de alte localităţi din Europa. Este un avantaj să faci astfel de investiţii cu fonduri nerambursabile. Ne-am bucurat când am fost selectaţi. Va fi implementat acest sistem în punctele cele mai aglomerate din oraş şi acolo unde, de regulă, lumea intră pe internet. În mod clar, în zona de promenadă din centru, în amfiteatrul în aer liber. Acolo chiar este util internetul, în parcuri, în zona de sud, mai este zona Debarcader în nord. Internetul va fi liber fără niciun fel de condiţionări de SMS sau altele“, a spus primarul, citat de gds.ro.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.