Joi, 02 Mai 2019 14:57

Un pacient a sărit de la etajul 3 al unui spital din Craiova, în încercarea de a evada

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 34 de ani, din Zătreni, judetul Vâlcea, internat la Spitalul Clinic Județean Nr 1 Craiova, s-a aruncat în gol, circa 2,5 - 3 metri. A sărit de la fereastra salonului, aterizând pe o pasarelă şi ulterior pe acoperișul unităţii de primiri urgenţe. Cadrele medicale spun că bărbatul, cunoscut cu boli psihice, era extrem de agitat şi a făcut acest gest disperat în încercarea de a scăpa din spital, nemulţumit de tratamentul care i se administra.

După mai multe salturi succesive, pacientul a fost foarte aproape de a fugi din spital, însă în cele din urmă a fost prins şi imobilizat de echipa de pază.

"Un pacient, bolnav şi bolnav psihic, a deschis geamul, a sărit de la etajul 3, pe pasarelă şi de acolo pe platforma de la urgenţă şi de acolo intenţiona să sară din nou. Acolo a fost imobilizat de agenţii de pază. Nu vorbea coerent şi era agitat. Omul spunea că e bolnav şi că i se dă tratament care-l droghează. Era în salon şi asistentele au încercat să-l reţină să facăp acest gest necugetat, dar era cât pe să o tragă şi pe asistenta şefă. El este un om masiv”, a spus Costel Militaru, şeful echipei de pază, citat de Gazeta de Sud.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.