Joi, 24 Mai 2018 13:15

Un român şi-a ucis soţia, apoi a încercat să se sinucidă intrând cu maşina într-un stâlp

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani şi-a ucis soţia de 26 de ani, joi dimineaţa, într-un apartament din Timişoara, în urma unei dispute, iar apoi a încercat să se sinucidă, tăindu-se cu cuţitul în zona abdomentului, după care s-a urcat în maşină şi a intrat cu toată viteza într-un stâlp.

Crima a avut loc joi dimineaţa, în apartamentul celor doi tineri, aflat într-un bloc de pe Calea Martirilor din Timişoara, potrivit poliţiştilor citaţi de Mediafax. Din primele informaţii, tânărul de 29 de ani şi soţia acestuia, de 26 de ani, au început să se certe. În momentul în care femeia i-a spus că vrea să se despartă, bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori în spate.

După ce a comis crima, tânărul de 29 de ani a încercat să se sinucidă şi cu un cuţit şi-a provocat răni în zona abdomenului. Văzând că nu reuşeşte, s-a urcat în maşină şi cu toată viteza a intrat într-un stâlp aflat pe Calea Lugojului, relatează site-ul opiniatimisoarei.ro. O persoană a sunat la 112, iar în momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, bărbatul le-a spus că şi-a omorât soţia. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Timişoara, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Între timp, mai mulţi poliţişti s-au deplasat la locuinţa celor doi tineri, unde au găsit-o pe femeie decedată.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.