Sâmbătă, 16 Iunie 2018 08:55

FOTO și VIDEO - Patru morți și trei răniți, după ce un șofer a intrat pe contrasens, pe A1. Traficul este blocat

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru persoane și-au pierdut viața, sâmbătă dimineață, iar alte trei ani fost rănite, în urma impactului între două autoturisme și o autoutilitară, la km 355 al autostrăzii A1, pe sensul Deva - Simeria.

"În urma impactului dintre 2 autoturisme și o autoutilitară 3 persoane au decedat pe loc, o alta rănită grav și încarcerată, a murit în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie de a o salva. Alte 3 victime au suferit traumatisme mai ușoare si au fost transportate la UPU Deva. În operaţiunile de salvare sunt implicate 7 echipaje ale ISU și SAJ. Este vorba despre 2 ambulanțe de terapie intensivă, 3 de tip B2, o autospecială de descarcerare grea și o alta mixtă", a anunțat ISU Hunedoara.

Încă de la ora 7.15, circulaţia rutieră pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Deva – Sebeş este oprită total în zona localităţii Simeria (judeţul Hunedoara), iar poliţiştii rutieri deviază provizoriu traficul pe DN7, a anunțat Infotrafic.

Accidentul s-a produs după ce o mașină care circula pe contrasens s-a izbit de un alt autoturism și de o autoutilitară.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

UPDATE - În judeţul Hunedoara, circulaţia rutieră pe sensul către Sebeş al autostrăzii A1 Deva – Sebeş a revenit la normal, a anunțat Infotrafic, la ora 9.45.

Sursa imagini: ISU Hunedoara

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.