Luni, 18 Iunie 2018 11:20

Români amendați pentru că și-au amenajat spațiul din fața casei. Vezi explicația polițiștilor!

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O familie din Timișoara a cheltuit 1.000 de euro pentru a-şi amenaja spațiul verde din fața casei, dar s-a trezit cu o amendă de la poliţia locală. Şi asta pentru că oamenii ar fi construit, de fapt, o parcare ilegală, pe care au mascat-o în spaţiu verde, spun autorităţile.

Sătui de noroiul și praful din fața casei, soţii Neacşu s-au hotărât să amenajeze singuri spațiul dintre trotuar și carosabil. După ce au obţinut aprobarea de la Serviciul Tehnic al Primăriei Timişoara, au pus pavele şi au sădit gazon, relatează Digi 24. Totul i-a costat aproape 1.000 de euro. O sesizare i-a trimis, însă, pe polițiștii locali la... locul faptei. 

„A existat o sesizare că a fost amenajată o parcare în mod ilegal pe strada respectivă. Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului unde au constatat că sesizarea se confirmă”, spune Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara. Aşa că cei doi timișoreni au fost amendați cu 1.000 de lei pentru amenajarea unei parcări clandestine. Cei doi timișoreni amendați fac haz de necaz, dar au termen până în septembrie să readucă spațiul la starea inițială, mai transmite sursa citată. Adică 20 de metri acoperiţi de noroi și praf.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.