Duminică, 24 Iunie 2018 11:53

Taximetrist ucis de doi adolescenți și abandonat într-o pădure

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupul unui bărbat a fost descoperit într-o pădure din județul Timiș. Cadavrul, aflat în stare de putrefacție, a fost găsit sâmbătă, de un bărbat, lângă localitatea Sinersig. Victima era un taximetrist care practicase această meserie mai mulți ani, în Lugoj.

Potrivit anchetatorilor citați de Mediafax, în noaptea de 12 spre 13 iunie, bărbatul ar fi plecat din Lugoj pentru a prelua o comandă în comuna Darova, unde a fost aşteptat de doi adolescenţi, de 17 şi 15 ani. După ce s-au urcat în maşină, tânărul de 17 ani a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe taximetrist din spate de mai multe ori în gât şi în zona feţei. Cei doi adolescenţi au dus cadavrul în pădurea de lângă Sinersig, unde l-au abandonat. S-au urcat din nou în maşină şi au furat tot ce au găsit – telefonul mobil al taximetristului şi aproximativ 200 de lei. Au plecat cu maşina la Timişoara, unde au vândut telefonul mobil, s-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină, iar apoi l-au abandonat în zona Parcului Copiilor şi s-au întors în comuna Darova.

Cei doi adolescenți au fost prinși în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ei au fost audiați de procurori, fiind cercetați pentru omor. Suspectul de 17 ani nu se află la prima abatere. Potrivit Mediafax, el ar mai fi anchetat și într-un dosar pentru loviri și alte violențe.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.