Marți, 06 Noiembrie 2018 12:46

ALERTĂ NAȚIONALĂ - Ați văzut-o? Delia a dispărut cu un bărbat care i-a spus că-i dă de pomană. Tatăl fetiței a anunțat autoritățile după patru zile!

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliția Română a emis, marți, o alertă cu privire la dispariția unei fetițe de 7 ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara. Poliția din localitate a fost alertată abia duminică seară, pe 4 noiembrie, de tatăl copilei care dispăruse încă de pe 1 noiembrie.

"La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Petroșani, despre faptul că fiica sa, Dorobanțu Delia Gabriela, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, la data de 1 noiembrie a.c.., împreună cu un bărbat de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroșani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia «zilei morților» (probabil Sâmbăta Morților, din 2 noiembrie - n.r.). Până la momentul sesizării, fetița nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei", precizează Poliția Română.

Delia are aproximativ 1,30-1,35 m înălțime, ten deschis, constituție astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. Nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.       

În urma sesizării, poliţiştii au demarat verificări şi activităţi de căutare în teren, fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.       

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Sursa foto: IGPR

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.