Joi, 08 Noiembrie 2018 09:39

Fetița de șapte ani, care a dispărut săptămâna trecută, ademenită de un bărbat cu ceva "de pomană", a fost găsită

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii au reuşit să găsească fetiţa de 7 ani din Petroşani care plecase de acasă cu un bărbat de 44 de ani, ademenită de acesta cu faptul că îi va da de pomană de Sâmbăta Morților. FCopila a fost găzită azi noapte, în oraşul Vulcan, într-un cămin defafectat, împreună cu bărbatul de 44 de ani cu care a plecat la 1 noiembrie din faţa blocului în care locuieşte.

Citiți și:  ALERTĂ NAȚIONALĂ - Ați văzut-o? Delia a dispărut cu un bărbat care i-a spus că-i dă de pomană. Tatăl fetiței a anunțat autoritățile după patru zile!

Potrivit primelor informaţii, fetiţa este teafără şi nu ar fi fost abuzată în vreun fel, însă a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării de sănătate, anunță realitatea.net.

"Starea de sănătate a fetiţei este bună, dar destul precară, va fi evalută de medicii din Petroşani. Fetiţa avea încredere în bărbat, nu există indicii privind violenţa la adresa fetiţei. Ea a fost găsită în cadrul nopţii, în Vulcan. Bărbatul riscă o pedeapsă de până la 10 ani închisoare pentru îngrădirea libertăţii unui minor", a declarat la Realitatea TV Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii din judeţul Hunedoara au întocmit iniţial un dosar penal in rem pentru lipire de libertate în mod ilegal, în acest caz. Anchetatorii spun că, în trecut, cei doi ar mai fi fost la cerşit.

"Totodată, a fost sesizată Autoritatea de Protecţie a Copilului, pentru efectuarea unei achete sociale. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de la lângă Judecătoria Petroşani. La căutări (in localităţile Văii Jiului) au participat peste 50 de poliţişti, jandarmi si poliţişti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale. Fetița se afla în urmărire naţională din data de 5 noiembrie a.c., după ce, în data de 4 noiembrie a.c., dispariţia acesteia a fost reclamată la Poliţia Municipiului Petroşani de tatăl acesteia, aflat în municipiul Timişoara", mai transmit reprezentanții IPJ Hunedoara, citați de realitatea.net.

Sursa foto: realitatea.net

 

 

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.