Vineri, 16 Noiembrie 2018 11:35

Vineri se redeschide circulația pe A1, între Șoimuș și Simeria

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că de vineri, 16 noiembrie, ora 12.00, "segmentul de autostradă dintre nodul rutier Șoimuș și Simeria va fi redeschis traficului ca urmare a faptului ca Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL - Spedition UMB SRL a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție)".

Reprezentanții CNAIR precizează că accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face în același mod ca înainte de închiderea circulației prin nodul Șoimuș, iar accesul pe A1 din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Șoimuș, semnalizate corespunzător. De asemenea, coborârea de pe autostrada A1 se va face prin aceeași bretea, la fel ca înainte de închiderea sectorului de autostradă.

Tronsnul a fost închis pentru lucrări în data de 10 octombrie, când au început efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). Termenul de finalizare a acestora era 15 noiembrie, conform unui anunț făcut de CNAIR.

Sursa foto: CNAIR

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.