Miercuri, 12 Decembrie 2018 14:32

Şofer amendat şi lăsat fără permis, după ce un clip video cu "isprava" lui a apărut în presă

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un şofer din Arad s-a ales cu permisul de conducere suspendat timp de 30 de zile şi cu o amendă contravenţională, după ce a depăşit coloana de maşini formată în dreptul unei bariere CF. Poliţiştii s-au autosesizat după ce fapta a fost surprinsă de o cameră de bord, iar clipul video a apărut în presa locală. Pe baza aceloraşi imagini, ei au reuşit să-l şi identifice pe şofer.

Polițiștii Biroului Rutier l-au identificat și amendat pe șoferul care a depășit coloana oprită la barera de la calea ferată din cartierul arădean Micălaca, notează site-ul aradon.ro, care publicase imaginile video cu o zi înainte, iar în clip putea fi observat un șofer „cu tupeu”, ce depășește coloana ce aștepta la bariera de la calea ferată din Micălaca și intră pe contrasens până după ridicarea barierei.

„În urma apariției articolului «Tupeu de şofer: a depăşit coloana la calea ferată din Micălaca», polițiștii Biroului Rutier au procedat la identificarea conducătorului auto, luând măsurile legale în cauză. Astfel, bărbatul de 33 de ani din Șofronea, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, fiind dispusă și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat pentru aradon.ro inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

CITIŢI ŞI:

Proiect: Poliția va putea amenda șoferii și pe baza filmărilor realizate cu ajutorul camerelor de bord

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.