Joi, 10 Mai 2018 10:11

Primarul a chemat descarcerarea să-l salveze din birou. Se acoperise cu prea multe hârtii

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Caz bizar la Primăria Ploieşti! Împătimit al ideii de a-şi baza orice decizie pe expertize sau puncte de vedere de la alte instituţii, primarul a acumulat atât de multe hârtii încât, la un moment dat, n-a mai reuşit să iasă din propriul birou. Edilul a fost salvat astăzi de o echipă de descarcerare de la ISU, după ce mai mulţi angajaţi îl dăduseră dispărut.

Operaţiunea de salvare a durat mai bine de două ore, timp în care lucrătorii ISU au fost nevoiţi să îşi croiască drum printre câteva tone de maculatură.

„Au fost câteva luni în care primarul a fost total absent, era un vid de autoritate nemaiîntâlnit, de ajunseserăm să credem că Ploieştiul e condus de consilierii primarului. Se mai auzea din când în când câte un murmur stins din biroul lui, de sub un vraf de hârtii de la ANAF, Curtea de Conturi şi Ministerul Finanţelor. N-a îndrăznit nimeni să le dea la o parte, de teamă să nu-i încurcăm activitatea. În tot acest timp, oamenii intrau în biroul lui şi ieşeau nedumeriţi. Mă bucur foarte tare că l-au găsit teafăr”, a povestit, răsuflând cu uşurare, o angajată a instituţiei, în timp ce încerca să sorteze câteva zeci de experize comandate în ultima perioadă.

A treia măsură luată de edil, după ce a devorat un Big Mac şi apoi s-a dus la toaletă pentru prima dată după o lungă perioadă, a fost să comande o expertiză ca să afle cine a divulgat la presă informaţia privind dispariţia sa. 

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.