Joi, 10 Mai 2018 13:51

Coaliţia propune o nouă definiţie: Familia e formată dintr-un bărbat şi o femeie care stă acasă, să gătească şi să spele

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Îngrijoraţi că actuala definiţie propusă pentru referendum s-ar putea dovedi în timp mult prea permisivă, membrii Coaliţiei pentru Familie vor o nouă redefinire, menită să prevină eventualele „excese” ale grupurilor de feministe.

Astfel, aceştia solicită redefinirea nu numai familiei tradiţionale, ci şi a rolului femeii în societate, iar propunerea pentru referendum vizează stabilirea în Constituţie a familiei ca fiind „uniunea liber consimţită dintre un bărbat şi o femeie care stă acasă, ca să gătească, să cureţe, să spele şi să se ocupe de creşterea copiilor”.

„E timpul să revenim la valorile tradiţionale româneşti!”, a comentat un reprezentant al Coaliţiei, angajat al unei multinaţionale, în timp ce trimitea un email adresat şefei sale de departament, cu alte cinci corporatiste în CC.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.