Joi, 07 Iunie 2018 13:56

Deputatul Rădulescu a făcut o mică avere, după ce a fost confundat cu un medic la protestul anti-poluare

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Prezent la protestul împotriva poluării aerului derulat zilele trecute în centrul municipiului Ploieşti, deputatul Dan Rădulescu a fost asaltat de sute de oameni, care, văzând că poartă pe faţă o mască de protecţie, l-au confundat cu un doctor. Câţiva pensionari aflaţi în staţia de transport public din vecinătate au dat tonul, începând să-i povestească despre problemele cu reumatismul şi să-i îndese bancnote în buzunar. Omul s-a scuturat, bulversat, şi le-a explicat că este o confuzie şi că a ieşit în stradă din cauza problemelor de sănătate cauzate de poluarea din oraş. A fost de ajuns să pronunţe "probleme de sănătate" şi oamenii s-au strâns buluc în jurul său. Atât de mare a fost vâlva încât primarul oraşului, prezent şi el la protest în calitate de simplu cetăţean, a fost pentru multă vreme complet ignorat de mulţime, rămânând înconjurat doar de alţi câţieva simpli cetăţeni care sunt plătiţi din bugetul local.

"Domnul acela cu mască pe faţă, chirurg bănuiesc, a fost foarte receptiv la problemele noastre, ne-a ascultat pe toţi. Bine, el tot o ţinea pe-a lui cu benzenul şi emisiile de la rafinării, dar am apucat să ajung şi eu în faţă şi să-i cer câteva sfaturi pentru bronşita mea. Este o atitudine de departe mai bună decât la Spitalul Judeţean, unde nu te bagă nimeni în seamă. Deja parcă mă simt mai bine. Am înţeles că ţine şi audienţe, o să mă duc şi acolo", a mărturisit o pensionară, după ce i-a îndesat în buzunarul de la sacou un plic.

Iniţial reticent, parlamentarul a precizat că toţi banii strânşi vor fi folosiţi într-un scop nobil, mai exact pentru a plăti taxele pe care Primăria Ploieşti le solicită pentru amplasarea pe domeniul public a unor corturi de informare şi pentru strângeri de semnături. "În alte localităţi se pot amplasa astfel de corturi pe domeniul public fără probleme, însă, la Ploieşti, Primăria ne pune beţe în roate. Deşi suntem partid parlamentar şi putem veni cu iniţiative legislative direct acolo, nouă ne place mai întâi să strângem semnături. Unii ar spune că este doar o practică pentru creşterea imaginii, dar îi asigur că nu-i adevărat", a comentat deputatul.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.