Luni, 11 Iunie 2018 10:35

Un boschetar din Ploieşti s-a îmbogăţit după ce a strâns detergent de pe străzile din oraş şi l-a vândut

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tot răul spre bine! Sătul de reziile frecvente ale poliţiştilor locali, care îi confiscau pet-urile strânse de la ghene, un bărbat fără adăpost din Ploieşti s-a reorientat rapid şi a reuşit să facă o mică avere în câteva zile. După ce a aflat că străzile din Ploieşti sunt pline cu detergent, tânărul întreprinzător şi-a luat doi prieteni, i-a "înarmat" cu mături şi i-a luat alături de el să cureţe şoselele.

În câteva zile, cei trei au reuşit să strângă câteva tone de dero. Au ambalat rapid praful alb, l-au pus în vânzare, iar peste noapte au devenit milionari.

"Am văzut că Agenţia pentru Protecţia Mediului a făcut verificări cu privire la prezenţa detergentului pe şoselele din Ploieşti şi asta mi-a dat ideea de afacere. Dacă nu o făceam eu, precis să găsea cineva să-l strângă şi să-l vândă. Am fost foarte mirat când am citit în presă rezultatele verificărilor APM, nu ştiu de unde au prelevat ei probe de le-a ieşit acea concentraţie atât de scăzută. Să ştiţi că, în realitate, concentraţia de detergent este mult mai mare, v-o spune un om cu experienţă de aproape o săptămână în această afacere", a mărturisit antreprenorul, care acum, după ce-a vândut primele tone de detergent strânse de pe şoselele din Ploieşti, vrea să îşi extindă afacerea, să angajeze 300 de salariaţi şi să cumpere şi câteva măturători automate de ultimă generaţie.

Întrebat ce face în zilele ploiaose, când preţiosul praf depus pe şosele e spălat de apa pluvială, boschetarul a mai precizat că îl strânge şi pe acesta în bidoane de plastic luate de la ghene şi îl vinde, evident, ca detergent lichid: "Clienţii sunt foarte mulţumiţi de concentraţie, spun că de ani de zile n-au mai găsit detergent atât de concentrat".

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.