Miercuri, 25 Iulie 2018 12:57

Dăncilă, către românii care au culturile afectate: "Să citească mai mult"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vizibil îngrijorat din cauza problemelor întâmpinate de culturi în ultimele săptămâni, pe fondul fenomenelor meteo extreme, premierul României a anunţat că va debloca bani din fondul de rezervă, pentru dotarea bibliotecilor publice din judeţele afectate. Primul-ministru şi-a schimbat, mirat, declaraţia, când a aflat că e vorba despre culturi agricole, nu despre culturi generale.

"E o vorbă în popor, când trei oameni îţi spun că eşti beat, te duci să te culci. Extrapolând, când ţi se spune că ai o problemă la cultură, te apuci să citeşti mai mult şi te cultivi mai bine, nu e nicio ruşine", a punctat premierul, răspunzând întrebărilor unor jurnalişti. "Staţi puţin, despre ce culturi vorbim? Aaaaa", a revenit acesta, când a aflat că era vorba despre culturile agricole afectate de inundaţii.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare. Dacă, totuşi, vă interesează care a fost în realitate reacţia Vioricăi Dăncilă cu privire la culturile agricole afectate, această reacţie, care poate fi uşor confundată tot cu un pamflet, a fost de a promite investiţii mai mari în... sistemele de irigaţii. Citiţi mai multe detalii AICI!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.