Vineri, 03 August 2018 14:09

MINIVACANŢĂ! Guvernul le-a dat bugetarilor 5 zile libere, să poată sta liniştiţi în aglomeraţie pe Valea Prahovei

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

E oficial! Guvernul a decis, în această săptămână, să le acorde bugetarilor nu mai puţin de cinci zile în care pot să stea în ambuteiajele de pe Valea Prahovei.

Măsura a fost luată având în vedere faptul că, în acest an, data de 15 august, declarată prin lege zi liberă pentru statul la cozi pe DN1, pică într-o miercuri. Drept urmare, Executivul a decis să le ofere bugetarilor ocazia să stea la cozile de pe Valea Prahovei şi joi şi vineri, astfel încât, legând şi weekend-ul la acestea, românii să poată beneficia de o adevărată minivacanţă în care să admire peisajul superb de pe Valea Prahovei din confortul propriilor autoturisme. Încântaţi de această măsură, lucrătorii din industria turismului care vând mure pe marginea DN1, la Nistoreşti, au salutat decizia Guvernului, anunţând că îşi vor suplimenta personalul pentru a face faţă numărului mare de clienţi aşteptaţi să îşi petreacă minivacanţa în ambuteiajele de aici.

Atenţie, însă, zilele libere de joi şi vineri pe care bugetarii le vor pierde în trafic vor fi recuperate ulterior la locurile de muncă, au mai anunţat autorităţile! Citiţi toate detaliile AICI!

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă, iar pe Valea Prahovei se circulă fluent, desigur.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.