Marți, 14 August 2018 14:25

După ce-a epuizat stocul de gaze lacrimogene, Jandarmeria va interveni la următoarele proteste cu CD-uri cu Michael Bolton

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Indiferent ce vor stabili anchetele începute în urma protestului din Piaţa Victoriei din 10 august, cert este că Jandarmeria Română a avut o intervenţie în forţă şi a dat extrem de mult cu gaze lacrimogene înspre manifestanţi, de altfel atât de multe gaze lacrimogene încât instituţia a epuizat tot stocul existent. Până la completarea stocului - ştiţi cum e cu procedurile de achiziţii publice, termene şi contestaţii - jandarmii vor fi nevoiţi să recurgă la o metodă alternativă de a face lumea să plângă şi vor interveni, dacă situaţia o va cere, cu CD-uri cu Michael Bolton.

"În afară de gazele lacrimogene, imediat pe locul doi în acest clasament, ca eficienţă, este muzică lui Michael Bolton. Studiile au arătat că, pur şi simplu, lumea se opreşte, devine melancolică şi începe să lăcrimeze din senin, încă de la primele acorduri. Desigur, trebuie să avem mare grijă cum le folosim, deja am transmis o circulară în teritoriu şi am informat structurile noastre cum să folosească eficient muzica lui Bolton, fără victime colaterale", ne-a declarat, cu lacrimi în ochi, un oficial din Inspectoratul General de Jandarmerie.

Surse din instituţie anunţă că deja au fost transmise transporturi spre inspectoratele judeţene. Până ajung acestea, jandarmii ar putea interveni în cazul unor proteste violente şi cu CD-uri ale lui Smiley, considerate de asemenea extrem de eficiente, pentru că, spre deosebire de gazele lacrimogene, care afectează pe toată lumea indiferent de vârstă, inclusiv pe cei mici, aşa cum s-a demonstrat la ultimele proteste, muzica lui Smiley pare să irite doar persoanele peste 17 ani.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.