Marți, 04 Septembrie 2018 13:28

După ce-a devenit tătic, primarul Ploieştiul e asaltat cu urări: "Să ai un concediu paternal cât mai lung!"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a devenit recent tătic, iar vestea s-a răspândit rapid, mai ales pe reţelele de socializare, unde mii de oameni l-au asaltat cu felicitări şi i-au urat să aibă parte de un concediu de îngrijire a copilului cât mai lung şi odihnitor.

Surse din anturajul fericitului cuplu spun că primarul şi soţia sunt extrem de fericiţi, mai ales că sarcina a decurs fără incidente, totul fiind în grafic, întocmai cum fusese anticipat în studiul de fezabilitate, comandat de edil în urmă cu un pic mai mult de nouă luni, întocmit pe baza unui studiu de prefezabilitate, a unei expertize tehnice şi a unui studiu oportunitate efectuate anterior.

Primul care l-a felicitat a fost viceprimarul Cristian Ganea, care, pe lângă urările călduroase, l-a asigurat pe Adrian Dobre că poate să îşi ia oricând concediu de îngrijire a copilului. Vestea s-a răspândit şi pe reţelele de socializare, iar pagina de Facebook a edilului a fost "inundată" cu mii de urări. "Felicitări! Să vă aducă numai bucurii! Să aveţi parte de un concediu de îngrijire a copilului cât mai lung!" a fost una dintre primele urări. "Domnule primar, vă doresc să aveţi parte de multă sănătate în cei doi ani în care sper să staţi acasă cu copilul", a fost o altă urare călduroasă adresată de un ploieştean.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.