Luni, 17 Septembrie 2018 13:43

Miracol divin!! La o şcoală din Ploieşti, prizele lăcrimează pentru iertarea păcatelor

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Misterioase sunt căile Domnului! Şi circuitele electrice! După celebrele icoane făcătoare de minuni, în care Fecioara Maria varsă o lacrimă pentru credincioşi, la Ploieşti au apărut şi prizele care lăcrimează. Miracolul a fost descoperit la o şcoală din municipiu, în primele zile ale noului an şcolar, iar prizele de la ultimul etaj al unităţii de învăţământ s-au transformat în altare de pelerinaj. Vestea s-a răspândit imediat, iar sute de creştini stau acum la coadă ca să spună o rugăciune în dreptul prizelor sau să cumpere bidonaşe de apă sfântă scursă din ele.

Miracolul a fost descoperit, întâmplător, de o femeie de serviciu. Aceasta a observat apa curgând şiroaie şi, crezând, în naivitatea ei, că e vorba despre o infiltraţie, a anunţat mai departe conducerea. Situaţia a fost dezbătută în cancelarie, unde cadrele didactice mai-mai au decis să anunţe Primăria şi să ceară reparaţii la acoperiş şi la reţeaua electrică. Noroc cu un profesor de religie, care, mai evlavios din fire, a privit dincolo de aparenţe şi a realizat că lucrurile misterioase care se petreceau la ultimul etaj al şcolii n-aveau cum să fie efectul unei acţiuni a omului. "Nu ne rămâne decât o singură variantă, dragi colegi: avem sub ochii noştri un miracol divin!", s-a minunat acesta. "De fapt, apa nu izvorăşte din prize, ci din şuruburile în cruce", a concluzionat tot el după o inspecţie mai atentă. Aflând acest lucru, elevii s-au crucit şi s-au apucat să se închine în faţa prizelor, punându-şi câte o dorinţă, rugându-se ba să nu fie ascultaţi în ziua respectivă, ba să se îmbolnăvească brusc profa de mate.

Cum orice minune durează trei zile, reprezentanţii Primăriei Ploieşti o ţin în continuare pe-a lor cu infiltraţiile şi au promis, ca profanii, că vor aloca fonduri pentru începerea unor lucrări de reparaţii la acoperiş. E drept că şi ei s-au minunat când au aflat că din prize curge apă.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

Mai multe detalii despre problemele de la şcolile, grădiniţele şi liceele din Ploieşti găsiţi aici:

O groază de lucrări rămase după deschiderea anului şcolar: În unele grădiniţe, şcoli şi licee din Ploieşti plouă sau nu se poate asigura încălzirea

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.