Miercuri, 19 Septembrie 2018 15:47

Conducerea SGU neagă orice protest: "Nu, dom'le, aşa lucrăm noi!"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi circa 100 de angajaţi de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti au întrerupt ieri activitatea şi s-au strâns în curtea unităţii, pentru a doua oară în tot atâtea săptămâni, conducerea societăţii refuză să creadă că este vorba despre un protest. Şefimea din SGU dezminte cu insistenţă existenţa oricărei forme de conflict de muncă, ba chiar plusează, spunând că nici măcar nu există vreun motiv de nemulţumire a salariaţilor.

Într-un mesaj transmis către Primăria Ploieşti, menit să liniştească autorităţile locale, conducerea SGU spune că informaţiile apărute în presa locală, privind presupusele proteste spontane, au fost tendenţioase şi eronate. Rugat să detalieze, unul dintre directorii SGU a fost tranşant: "Nu e, dom'le, niciun protest! Pur şi simplu aşa lucrăm noi, ăsta e ritmul SGU, mai ales la spaţii verzi. Nici nu înţeleg de unde au apărut informaţiile astea. La cât de mulţi angajaţi avem, nu e o problemă dacă 100 de oameni aleg să nu muncească o zi-două, nu se prinde nimeni".

"Oricum, haideţi să fim serioşi, vorbim despre două luni de întârziere a salariilor, adică o nimica toată. Păi ăsta-i motiv de grevă? Am avut de-a lungul timpului şi întârzieri mai mari", a mai punctat acesta.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.