Vineri, 21 Septembrie 2018 19:31

Decizie radicală în CEx-ul PSD: Codrin Ştefănescu, trimis să cumpere ţigări şi covrigi

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu Liviu Dragnea contestat de un număr mare de lideri locali influenţi, un întreg partid aşteaptă cu sufletul la gură încheierea şedinţei Comitetului Executiv al PSD. Taberele nu par să fi ajuns la un acord, iar singurul lucru cert în acest moment este că nimic nu e cert. În toată această fierbere, acum câteva minute a apărut şi prima decizie oficială a CEx PSD: un membru a fost trimis să cumpere ţigări şi covrigi, semn că şedinţa se va prelungi.

Evident, pentru că vorbim despre un partid în care democraţia este bine instaurată, s-a supus la vot, iar majoritatea a decis, într-o proporţie covârşitoare, ca PSD-istul sacrificat să fie Codrin Ştefănescu, fostul comunicator oficial al partidului, între timp intrat, se pare, în dizgraţia liderului, după câteva contre cu Liviu Dragnea.

Potrivit surselor noastre, rămaşi fără ţigări, stresaţi şi înfometaţi după ore de dezbatere, social-democraţii au decis să îi acorde lui Ştefănescu şansa de a reintra în graţiile conducerii. Alte surse spun că pur şi simplu colegii s-ar fi plictisit de discursurile sale.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.