Vineri, 26 Octombrie 2018 14:22

De bine ce merge treaba la SGU, angajaţii organizează săptămânal câte un flashmob în curte

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-au îndreptat lucrurile! După o lungă perioadă de instabilitate financiară, la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti lucrurile au ajuns să meargă atât de bine încât angajaţii, de fericire şi relaxare, organizează periodic în curtea unităţii câte un flashmob, manifestare inedită, la care participă de fiecare dată zeci, poate chiar sute de persoane.

Intrat recent în vocabularul şi obiceiurile de la noi, flashmob-ul, termen împrumutat din engleză, de la "flash mob", desemnează o acţiune scurtă, derulată de un grup de oameni într-un spaţiu public sau cu mare vizibilitate, adesea spontană sau organizată cu relativ puţin timp înainte, în cadrul căreia participanţii efectuează o anumită acţiune, cum ar fi de exemplu dansul sau cântatul, după care grupul se împrăştie. În ultimele luni, Ploieştiul a găzduit astfel de manifestări menite să promoveze cursuri de prim ajutor sau să crească gradul de conştientizare publică legat de riscurile anumitor boli. La SGU, în schimb, flashmob-urile periodice nu au avut neapărat un motiv stabil, ele reprezentând mai degrabă o manifestare spontană de relaxare şi încântare cu privire la condiţiile de la locul de muncă.

Trebuie să recunoaştem, însă, că nu toată lumea a înţeles asta. La ultimul flashmob, de vineri, unii angajaţi, uşor dezorientaţi, probabil crezând, din motive greu de înţeles, că este vorba despre o grevă, s-au infiltrat printre manifestanţii paşnici şi au huiduit conducerea societăţii şi a Primăriei. Această perturbare nu a ţinut mult, iar protestatarii fără voie s-au alăturat rapid colegilor lor care dansau şi cântau, după ce li s-a amintit că lucrurile merg de minune la societatea administraţiei ploieştene şi că n-au niciun motiv să critice pe cineva.

Ba chiar, de bine ce merge treaba, sursele noastre anunţă că angajaţii ar fi dispuşi să organizeze astfel de manifestări de fericire chiar şi mai des decât până acum. N-ar fi de exclus, în acest context, nici să vedem un flashmob organizat în faţa Primăriei, la care peste 500 de salariaţi SGU Ploieşti să cânte şi să danseze pentru a celebra bunele relaţii dintre primarul Dobre şi viceprimari.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE:

Conducerea SGU neagă orice protest: "Nu, dom'le, aşa lucrăm noi!"

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.