Vineri, 09 Noiembrie 2018 14:45

Un consilier demisionează, supărat că n-a reuşit să-şi angajeze toate neamurile în Primărie: "Mi-am dezamăgit alegătorii!"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai există şi onoare! Supărat că au trecut aproape doi ani şi jumătate din acest mandat şi el n-a reuşit să îşi păstreze toate promisiunile făcute în campania electorală cu privire la angajarea neamurilor pe funcţii bine plătite la stat, un consilier local din Ploieşti a luat decizia radicală de a demisiona. În documentul depus la registratură, alesul local liberal a invocat motive personale, explicând că, dezamăgit de propria activitate, şi-a dat demisia de onoare: "Cred că e momentul să îmi recunosc înfrângerea şi să îi las pe alţii să încerce".

Vestea a venit ca un şoc pentru colegii de partid, care au încercat să-l convingă pe demisionar să revină asupra deciziei, amintindu-i că până la alegerile locale din 2020 mai are foarte mult timp, dar şi că în Primăria Ploieşti mai sunt posturi vacante. Însă fără succes!

"În campania electorală, cu toţii am făcut nişte promisiuni. Eu am promis că voi contribui la angajarea a opt neamuri în Primăria Ploieşti, dar trebuie să recunosc că, în aceşti doi ani şi jumătate, n-am reuşit decât să-mi angajez fiica şi o nepoată. E drept, pe posturi de conducere, dar tot e insuficient. Mi-am dezamăgit alegătorii", a recunoscut, cu lacrimi în ochi, consilierul local. Acesta a explicat şi cauzele care au dus la acest eşec personal: "Din păcate, situaţia actuală în care ne aflăm, cu primarul de o culoare politică şi majoritatea din forul legislativ de altă culoare politică, nu mi-a permis să duc proiectele la bun sfârşit. Sunt nişte contre politice uriaşe, din care au de suferit ploieştenii".

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.