Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 17:27

Primăria Ploieşti repetă parada de 1 Decembrie. Oricum prima nu s-a văzut de fum! (PAMFLET)

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

E oficial Ca să-şi mai golească frigiderele, conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat astăzi că va repeta parada militară dedicată Zilei Naţionale a României, din cauza gafei în urma căreia defilarea s-a ţinut cu o oră mai devreme decât fusese anunţată iniţial.

Din cauza modificării programului, mulţi ploieşteni care doreau să vadă parada au ajuns prea târziu, când defilarea deja se încheiase. Oricum, nici cei prezenţi n-au prea văzut nimic, din cauza fumului dens scos de vehiculele militare care au deschis defilarea aşa-zisei tehnici de luptă.

Auzind că primarul Dobre promite repetarea paradei, reprezentanţii ALDE, rămaşi fideli luptei împotriva statului paralel, l-au criticat dur într-un comunicat de presă: "Aceasta este o paradă paralelă, iar ALDE condamnă decizia şi nu vrea să ia parte la nimic din ce este paralel".

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă. Totuşi, dacă ai ratat parada din acest an, găseşti pe Telegrama o amplă galerie foto şi video! Detalii AICI!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.