Vineri, 07 Decembrie 2018 12:23

Primăria a rămas din nou fără lichidităţi. Adrian Dobre a comandat o anchetă, ca să afle cine le-a consumat pe ultimele

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Finalul de an aduce o nouă criză financiară la Primăria Ploieşti. În aşteptarea banilor promişi de la bugetul de stat, autorităţile anunţă că vor aproba spre mijlocul lunii o rectificare bugetară, însă până atunci au rămas fără lichidităţi. Sursele noastre din instituţie spun că, în momentul în care a fost informat de subalterni că s-au epuizat ultimele rezerve, primarul Dobre s-a arătat extrem de mâhnit şi a comandat imediat o anchetă internă. Se speculează că odată cu mutarea Primăriei Ploieşti în noul sediu s-ar fi pierdut şi ultimele lichidităţi ascunse tocmai pentru zile negre.

Primarul i-a solicitat consilierului său personal, Eugen Prună, să înceapă o anchetă internă şi să afle, prin metode specifice, cine s-a atins de ultimele stocuri, convins că ar fi o uriaşă lovitură de imagine dacă s-ar dovedi, spre exemplu, că vreunul dintre viceprimari a consumat lichidităţile Ploieştiului în timpul programului de lucru. A fost bănuită inclusiv o angajată de la Direcţia Economică, acuzată şi în trecut de administratorul public că ar fi consumat în mod iresponsabil lichidităţile. Până la urmă, însă, după îndelungi verificări, demersurile s-au încheiat fără succes.

Sursele noastre mai spun că, odată intraţi în această criză, reprezentanţii Primăriei au făcut o prioritate din găsirea unor surse alternative pentru obţinerea de lichidităţi. Aşa s-ar explica, potrivit surselor noastre, şi şedinţa comandată la miezul nopţii de primar, care, potrivit celor prezenţi, s-a arătat extrem de preocupat de subiect. "La acea şedinţă convocată în toiul nopţii, primarul avea ochii roşii şi părea cam şifonat, probabil de la cât de mult a stat nedormit şi şi-a bătut capul cu găsirea de fonduri. Toată lumea ştie că o primărie care rămâne pentru o perioadă mai lungă fără lichidităţi este aproape în colaps", a dezvăluit un martor.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE:

Un consilier demisionează, supărat că n-a reuşit să-şi angajeze toate neamurile în Primărie: "Mi-am dezamăgit alegătorii!"

Primarul a chemat descarcerarea să-l salveze din birou. Se acoperise cu prea multe hârtii

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă, iar definiţia pentru "lichidităţi" este "situație financiară care permite unei întreprinderi să facă plățile la timp; sumă de bani de care se poate dispune imediat".

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.