Miercuri, 09 Ianuarie 2019 15:19

Doi angajaţi de la fabrica de chipsuri s-au asfixiat, după ce au băgat prea mult aer în pungi

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este binecunoscut faptul că pungile de chipsuri sunt în mare parte pline cu aer, însă această reţetă s-a dovedit fatală pentru doi angajaţi ai unui cunoscut producător. Cei doi bărbaţi, care lucrau la ambalarea chipsurilor, au fost găsiţi fără suflare, după ce au băgat în pungi tot oxigenul din încăpere.

Descoperirea macabră a fost făcută azi dimineaţă, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului au lămurit repede misterul. Cei doi salariaţi, vrând să depăşească target-ul pe primul quarter, au rămas să continue ambalările peste program. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ei au băgat atât de mult aer în pungi încât, practic, au făcut vid în hala de producţie în care lucrau şi n-au mai avut ce să respire.

Bărbaţii au fost găsiţi de un paznic, care a scăpat ca prin minune de asfixiere. Intrat în hală, el a simţit o uşoară senzaţie de ameţeală. Nu şi-a dat seama că era de la lipsa de oxigen din încăpere şi, crezând că e de la foame, a luat o pungă de pe bandă şi a deschis-o. În mod miraculos, asta i-a salvat viaţa, iar aerul ieşit din pungă i-a permis să se oxigeneze până la venirea ambulanţei.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.