Vineri, 15 Martie 2019 11:29

O beizadea care a călcat un pieton acuză Primăria: "Săracii ăştia n-au bani nici să mute o trecere"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cu Primăria aproape în sapă de lemn, având cheltuieli peste cheltuieli şi zero bani de investiţii, autorităţile locale au ajuns de nu mai au bani nici măcar pentru amenajarea trecerilor de pietoni. A simţit-o pe piele lui un biet băieţaş de bani gata, care se chinuie de câteva zile să convingă administraţia locală să mute cu câţiva metri o trecere de pietoni pe care lovise un bărbat aflat în traversare.

"Ştie toată lumea bună că aşa se face! Dacă loveşti un om pe trecere, hop, e vina ta. Vine Poliţia, face măsurători în zonă şi te alegi cu un dosar penal. Dar dacă peste noapte acea trecere e mutată cu câţiva metri mai încolo, nu te mai trage nimeni la răspundere, devine vina pietonului. Mai dă-l încolo de sărăntoc, cine l-a pus să n-aibă bani de maşină?", a comentat şoferul.

Acesta a încercat să facă presiuni peste presiuni, apelând la toate relaţiile pe care le are în mediul politic, însă răspunsul a fost de fiecare dată acelaşi: Primăria estimează că abia prin 2024 va mai avea fonduri pentru marcaje rutiere. În semn de protest, şoferul a anunţat că va picheta sediul administraţiei locale, stropind cu şampanie scumpă consilierele locale şi aruncând cu homari şi caviar în sărăntocii de la Primărie care nu sunt în stare să dea cu vopsea gri peste vechile marcaje şi să amenajeze o trecere un pic mai departe.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.