Marți, 16 Aprilie 2019 13:43

Ca să testeze dacă iarba e bine tunsă, SGU trimite la picnic echipe de controlori ai calităţii | FOTO

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După ce meseria de client fals a început să capete popularitate în România, sunt societăţi care au început să caute şi angajaţi falşi. Se întâmplă şi la SGU, unde conducerea a recrutat, de câteva zile, o echipă de muncitori cu înaltă calificare, bine motivaţi financiar, trimişi periodic pe domeniul public ca să testeze calitatea lucrărilor executate de colegii lor.

Prima apariţie vizibilă a acestora a fost marţi, în rondul de la Statuia Libertăţii, în centrul oraşului. Un neavizat ar putea să creadă că fotografiile făcute aici surprind muncitorii de la spaţii verzi în timpul unei pauze. Nimic mai fals! Este vorba despre echipa de controlori ai calităţii, trimisă în acest rond ca să testeze dacă iarba a fost tunsă corespunzător. Practic, la prânz, aceştia au ajuns în rond şi au început ceea ce în limbaj specific se numeşte instalarea dispozitivului. Adică s-au aşezat la un picnic, unii tolăniţi pe iarbă, alţii sprijiniţi de gardurile vii. Faptul că s-au organizat în două grupuri demonstrează că treaba nu e făcută de mântuială, fiind un semn că aceşti controlori ai calităţii au vrut să acopere o arie cât mai mare din rond, tocmai pentru a se asigura că lucrările de toaletare s-au făcut cum trebuie pe întreaga suprafaţă.

După aproximativ o jumătate de oră de teste riguroase, aceştia s-au ridicat, şi-au strâns catrafusele şi au pornit spre alte zone din oraş. Acum conducerea aşteaptă să primească un raport amănunţit în urma inspecţiei. Surse din SGU anunţă că în următoarea perioadă acelaşi echipaj urmează să fie trimis în inspecţie la mai multe locuri de joacă din oraş, să testeze dacă balansoarele pentru copii au fost bine unse şi dacă nisipul din gropile cu nisip are densitatea corespunzătoare. Se pare că tot ei vor fi trimişi şi la serele societăţii, să vadă dacă legumele cultivate aici sunt de calitate.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.