Vineri, 19 Aprilie 2019 16:37

Primarul postează atât de mult pe Facebook că a devenit influencer şi e asaltat de oferte publicitare

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cine spunea că nu se pot face bani în viaţa reală din activitatea din lumea virtuală?!? Primarul Ploieştiului a fost atât de activ în ultima vreme pe reţelele de socializare încât, fără să-şi dea seama, a ajuns la statutul de "influencer", intrând într-o galerie selectă alături de Bianca Drăguşanu, Dani Oţil şi Loredana Chivu.

Ce înseamnă să fii influencer? Înseamnă că desele mesaje transmise pe reţelele de socializare se distribuie la un număr foarte mare de urmăritori, iar companiile mari interesate de publicitate au ajuns, practic, să se bată şi să plătească generos pentru a-şi putea plasa produsele în acest mod. Surse din anturajul edilului ne-au dezvăluit că acesta este asaltat de câteva săptămâni de companii mari şi de agenţii de publicitate, interesate de promovare pe pagina sa de Facebook. Primarul ar fi acceptat deja câteva colaborări, punând o singură condiţie, la care n-a fost dispus să renunţe, să i se permită ca în mesajele postate pe Facebook, pe lângă plasarea unor produse, să îi critice în continuare pe viceprimari şi pe consilierii PSD-ALDE.

"Practic, este asaltat de oferte, a ajuns să îşi petreacă toată ziua alături de consiliera pe probleme de imagine, care îi face poze şi filmări pentru pagina de Facebook. Să ştiţi că nu e deloc uşor să fii influencer", a mărturisit un coleg de partid, care a dat de înţeles că un potenţial pictorial publicitar de pe pagina de Facebook a primarului l-ar putea înfăţişa, în viitorul apropiat, inspectând lucrările, într-un costum Armani, cu o borsetă Louis Vuitton, cu un boloboc de la Leroy Merlin în mâna dreaptă şi o doză de Pepsi în stânga. Evident, fotografiile ar urma să fie însoţite de un mesaj de genul "nu beţi Cola, ca incompetentul de Ganea!".

DIN ACEEAŞI CATEGORIE:

Primarul a chemat descarcerarea să-l salveze din birou. Se acoperise cu prea multe hârtii

Un consilier demisionează, supărat că n-a reuşit să-şi angajeze toate neamurile în Primărie: "Mi-am dezamăgit alegătorii!"

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.