Sâmbătă, 04 Mai 2019 11:05

Convins că-i tot o uneltire a statului paralel, Tăriceanu jură că nu mai face parcări paralele

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rar se întâmplă ca un politician să-şi creadă propriile declaraţii, însă Tăriceanu a vorbit atât de mult în ultimele luni despre complot al instituţiilor de forţă menit să preia puterea în România, încât a ajuns să dispreţuiască tot ce conţine cuvântul „paralel”. Din cauza asta, nu mai vrea să audă de statul paralel, nu se mai uită la o anumită probă din competiţiile de gimnastică, insistă că paralelipipedul dreptunghic ar trebui scos din programa şcolară şi, mai nou, jură că nu mai face în viaţa lui o parcare laterală sau paralelă.

Cunoscut ca un împătimit al maşinilor, politicianul a venit în această săptămână la o paradă retro în centrul municipiului Ploieşti. Surse apropiate organizatorilor au povestit pentru „Telegrama” că Tăriceanu a insistat că participă numai dacă toate maşinile de epocă prezente aici vor fi parcate „în spic”. Organizatorii s-au conformat, iar evenimentul a mers, vorba aia, ca pe roate.

„Iniţial, parada trebuia să ajungă până la Câmpina, însă a turbat când i-am spus că trebuie să trecem pe la Paralela 45”, a povestit un alt împătimit al maşinilor, care a făcut şi o paralelă, pardon, o analogie la discursurile politicianului: „Nu ştiu cum o să se descurce el în parcările de la hipermarketuri, însă îl înţelegem şi îl susţinem în această luptă a sa cu tot ce este paralel în stat, schimbarea începe din interiorul fiecăruia dintre noi”.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.