Luni, 13 Mai 2019 11:42

Primăria a început să funcţioneze, după ce aplicaţia Facebook a avut o defecţiune minoră

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce şi-au concentrat toate eforturile în ultima vreme să se discrediteze pe reţelele de socializare, primarul şi viceprimarii Ploieştiului au avut un şoc, astăzi, când aplicaţia de mobil pentru Facebook a intrat în mentenanţă. Rămaşi fără principala preocupare, aceştia au fost nevoiţi, la fel ca majoritatea subalternilor, să se ocupe de treburile oraşului.

Aplicaţia a fost „căzută” doar câteva zeci de minute, însă în acest interval s-a muncit pe brânci în Primărie, s-a atins un număr record de autorizaţii şi avize emise, au fost asfaltate patru străzi, s-au făcut inspecţii pe toate şantierele, au fost rezolvate problemele financiare de la TCE şi SGU şi au fost depuse două proiecte europene noi. Bilanţul a fost prezentat chiar de primar, care a declarat că nu regretă faptul c-a fost nevoit să-şi amâne două pictoriale pe domeniul public din cauza defecţiunii.

Imediat ce aplicaţia a fost repornită, însă, lucrurile au revenit la normal, chiar dacă un consilier personal i-a avertizat pe primar şi viceprimari că, dacă nu se joacă frumos, le schimbă parolele la Facebook.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Primarul postează atât de mult pe Facebook că a devenit influencer şi e asaltat de oferte publicitare

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.