Miercuri, 05 Iunie 2019 17:12

Prognoza ANM: În 2019, vara pică într-o zi de miercuri

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Finalul acestei primăveri e marcat de ploi torenţiale, viituri şi pagube de proporţii, iar prognozele pentru perioada următoare nu sunt deloc optimiste. Meteorologii anunţă că perioada de instabilitate atmosferică accentuată se va întinde şi pe mare parte din vara calendaristică. Practic, potrivit ANM, se pare că vom avea o singură zi cu adevărat de vară.

Conform prognozei meteo, în acest an, vara urmează să pice pe 17 iulie, într-o zi de miercuri. "Ţinând cont de valul de instabilitate atmosferică, deja din data de 18 iulie va începe toamna, îndeosebi în Carpaţii Meridionali şi în zona de nord şi nord-est a ţării. Temperaturi ceva mai ridicate se vor menţine doar în zona de litoral, unde s-ar putea să fie vară şi pe 18 iulie", se arată în prognoza ANM.

La auzul acestei veşti sumbre, mai mulţi bugetari au lansat o petiţie pe reţelele de socializare, încercând să sensibilizeze guvernanţii, în speranţa că vor primi liber pe 17 iulie, miercuri, dar şi în următoarele două zile, astfel încât să "lege" vara de weekend şi să beneficieze de o minivacanţă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE:

MINIVACANŢĂ! Guvernul le-a dat bugetarilor 5 zile libere, să poată sta liniştiţi în aglomeraţie pe Valea Prahovei

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă, iar prognozele meteo arată că s-ar putea să simţim cât de cât temperaturi de vară şi prin august.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.