Marți, 11 Iunie 2019 13:51

Încep filmările la "John Wick 4", în care îi ocupă cineva locul de parcare lui Keanu Reeves

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Filmul "John Wick 3" se bucură de un real succes de box office la nivel internaţional, însă producătorii nu stau degeaba şi au început deja filmările la pelicula cu numărul patru a seriei, în care, potrivit unor surse de la Hollywood, aventura personajului interpretat de Keanu Reeves începe după ce un mafiot îi blochează locul de parcare din faţa casei.

În primul film al seriei, lansat în 2014, Reeves joacă rolul unui asasin care încearcă să se lase, dar, constrâns de împrejurări, e nevoit să revină la vechile obiceiuri letale. El face prăpăd după ce un mafiot îi omoară câinele. În capitolele 2 şi 3, personajul principal continuă seria răzbunărilor, omorând mafiot după mafiot şi încercând totodată să scape cu viaţă după ce pe capul său a fost pusă o recompensă consistentă.

În filmul al patrulea, care ar urma să fie lansat anul viitor, acţiunea începe după ce John Wick îşi găseşte blocat de altă maşină locul de parcare rezervat de la primărie. El îi ridică ştergătoarele, cum se face în astfel de situaţii, şi îi lasă în geam un bilet dojenitor. Pentru că proprietarul maşinii nu reacţionează, sună la serviciul de gospodărire, un soi de SGU de New York, însă, la scurt timp, află cu surprindere că maşina tractată din faţa porţii îi aparţinea tot unui interlop.

Acesta este un pamflet, trebuie tratat ca atare, personajele care apar sunt ficţionale, iar orice asemănare cu persoane reale este întâmplătoare şi regretabilă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.