fbpx

A murit fostul deputat de Prahova Marin Constantin, la 73 de ani

A murit fostul deputat de Prahova Marin Constantin, la 73 de ani

Image
Image

Fostul deputat şi consilier judeţean prahovean Marin Constantin s-a stins din viaţă, la vârsta de 73 de ani. Politicianul a ocupat timp de mai bine de un deceniu funcţia de secretar general al PSD Prahova.

Marin Constantin a fost consilier judeţean din partea PSD, ocupând la un moment dat funcţia de vicepreşedinte al instituţiei. El a fost deputat al României în mandatul 2004-2008, intrând din postura de supleant, validat în iulie 2005, după ce Dorina Teodora Mihăilescu îşi dăduse demisia.

Mircea Cosma, fostul preşedinte al PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean, a dat vestea decesului, transmiţând un mesaj de condoleanţe: "L-a chemat la el ,Dumnezeu,pe Marin Constantin,prietenul nostru la numai 73 de ani.o viata exemplara ,o familie reusita.O viata dedicata muncii si devotamentului pentru societate si oameni.A ocupat diverse functii la nivel judetean si national,consilier judetean ,vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova,deputat al prahovenilor in mandatul 2004-2008.A fost membru fondator al Societatii cultural-istorice Mihai Viteazul si directorul economic al acesteia o perioada lunga de timp.A indeplinit peste un deceniu functia de secretar general al PSD Prahova.Un om de omenie,un roman adevarat.Dumnezeu sa-l odihneasca!".

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.